Албанската певица и композитор Ера Истрефи се завърна с нов сингъл, който носи името “Redrum”.  Видеото направи онлайн премиера преди броени дни и до момента има над 4 милиона гледания. Заглавието на песента е вдъхновено от филма на Стенли Кубрик -  "Сиянието". Песента е смесица от характерните и динамични вокали на Ера със завладяващия бийт на успешния продуцент и хитмейкър - Felix Snow.


След като превзе света с наситенорозовата си парка във видеото на “BonBon” (с над 400 милиона гледания в YouTube, в Top 20 на iTunes класациите в 20 държави и номер едно в световния чарт на Shazam), Ера Истрефи открива нова визуална тема. В червено. Всичко е в червено.


През 2016 година Ера Истрефи подписа ексклузивен договор с Ultra Music/Sony Music и по-късно тази година се очаква да излезе първият ѝ ЕP албум.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар