Малко преди кулминацията на емоционалното хаус парти, която настъпи малко след полунощ, за еуфорично настроение на публиката се погрижиха DJ Diass и култовата българска банда Gravity Co, събрала се наскоро в стария си състав.

Над 2300 души се събраха в столичната зала Универсиада, на 19 май вечерта, за да споделят общата си страст към готина електронна музика и качествен саунд.

Малко преди да пристигне в София, Sister Bliss сподели, че пред Faithless предстои лято, изпълнено с фестивали, на които ще се радват да научат как публиката реагира на новата им музика, която записват в момента.

Sister Bliss (сн. Ивайло Данаилов)

Чаровната Систър Блис излезе на сцената минути след като една от най-модерните групи в българската музика и нейният фронтмен - Явор Захариев нажежиха страстите на публиката до червено. Британката припомни всички вечните хитове на Faithless, сред които "We Come One", "Music Matters", "God Is A DJ", незабравимата "Insomnia", "Not Going Home", "Salva Mea“, “Say It To Me“ и превърна партито в незабравимо за всички присъствали.

В момента Faithless работят върху албум, койъо ще е първият от 8 години насам ( „The Dance“ e последният им издаден албум през 2010 г.) Той идва след издадените 6 студийни албума, 4 ремикс албума, 3 албума с компилации и 15 милиона продадени копия и култови хитове,  оглавяващи световните класации в последните десетилетия.

Благодарение на седмичното си радио-шоу Систър Блис винаги е в крак с новите течения на електронната сцена и в музиката си успява да преплете заедно всички отделни елементи: канал, мелодия, бас линия и вокал в едно по нов и модерен начин.

Gravity Co. (сн. Ивайло Данаилов)

Ето какво споделя тя за успеха: „Мисля, че успехът е да бъдеш последователен  и да се опитваш да направиш всичко възможно най-добро във всички области, без да жертваш здравето си - психически или физически. Това се оказва доста трудно в свят, в който работните графици и пътуванията могат да те притискат и да бъдат доста натоварващи.

Има моменти на неудобство  във всички области, в които работя – но всеки път искам да се уверя, че най-доброто качество, на което съм способна е да се свързвам емоционално с хората, ако това е възможно! Това ме прави истински щастлива!“, убедена е Систър Блис.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар