Синдромът Do Nothing Bitch

Голямата шампионка на UFC (най-авторитетната федерация за бойни спортове, б.а.) Ронда Раузи предизвика същинска културна революция, след като в едно интервю преди мача си с Бет Корея заяви, че “не е родена, за да бъде Do Nothing Bitch”. В последствие изразът “Do Nothing Bitch” (“Кучка, която не прави нищо”) се превърна в нарицателно за онзи определен тип дами, които са щастливи да прекарат живота си като нечия кукла, без това изобщо да ги притеснява по някакъв начин. Дами, които разчитат най-вече на красотата си, за да си намерят богат мъж, който срещу определени неща в замяна грижи за тях. Подобно на домашен любимец.

Do Nothing Bitch олицетворява един цял контингент от жени, които под житейска философия са предпочели здравото рамо пред здравото учене. Do Nothing Bitch няма реални цели, амбиции или пориви за професионална реализация в живота, защото въпросната държанка вече се е “реализирала”, примамвайки в пипалата си поредния богат комплексар, който приема красивите жени като своеобразно украшение на гъзарския си, но изпразнен от реално съдържание лайфстайл.

Do Nothing Bitch е често образована, което като термин е в силен контраст с реалните й интелектуални възможности, но къде, за да докаже на “милото”, или на приятелите си, че не е тъпа, Do Nothing Bitch не само следва, но дори и завършва. Което, естествено, е без каквито и да е реални активи по отношение на крехкото й и посредствено личностно развитие, защото в един момент Do Nothing Bitch осъзнава, че е напълно възможно четирите години учене, плюс една магистратура, да не те научат на абсолютно нищо.

Do Nothing Bitch отвреме на време чете, най-вече Паулу Коелю и Хорхе Букай, естествено, но в полезрението й попадат най-вече женските списания, които попрелиства, докато й правят косата. Do Nothing Bitch не прави разлика между Достоевски и Борис Елцин, нито е наясно, че Хемингуей не е име на щатска магистрала, а Мане и Моне са различни личности. Do Nothing Bitch не ходи на театър, щото това е “ебахти загубеното време”, а и в МОЛ-овете все още не изнасят пиеси.

Do Nothing Bitch все пак еволюира, защото природата е достатъчно благосклонна и към едноклетъчните организми. В един момент Do Nothing Bitch неизменно решава, че иска да е “бизнесдама”, поради което започва всекидневно да пили на главата на “милото”. Той пък, от своя страна, само и само за да я махне оттам, решава да извади от ръкава някое бизнесче за своята Do Nothing Bitch. Така Do Nothing Bitch се сдобива със собствен фризьорски салон, женски сайт или малък бутик на Графа, които, естествено, някой друг движи вместо нея, тъй като “тя за това не е учила”, а и “хора си има за всичко”. Do Nothing Bitch все пак вече е бизнесдама, което и означава по няколко светски събития на седмица, гъзарски коктейли, снимки в хайлайф сайтовете и дори няколко разговора с Евгени Минчев, който открито й се подиграва в лицето, без Do Nothing Bitch дори да разбере.

Тъжното е, че Do Nothing Bitch разполага и със свойството да се размножава, което от своя страна предполага появата на нови Do Nothing Bitch организми, които да се влеят в обществото. Можете да предположите, че бъдещата дъщеря на Do Nothing Bitch най-вероятно ще се окаже пълно копие на майка си, като още от малка Do Nothing Little Bitch ще бъде толкова разглезена и лишена от каквото и да е възпитание, че недай си Боже да се оправя сама в живота. Такъв шанс обаче няма, защото Do Nothing Bitch ще се погрижи Do Nothing Little Bitch да е наясно с метода за улов на богати, но глупави мъже, които да й търпят простотиите.

Сега, нека бъдем сериозни. Момичета, не бъдете Do Nothing Bitches. Този живот може би ви изглежда лесен и лъскав, но е изпразнен от реално съдържание и емоции. За известно време може и да ви се струва така, но парите не купуват щастие. Само го взимат назаем. Ако имате нужда от пример, обърнете се към Ронда Раузи. Не казваме, че трябва да влезете в метална клетка и да се биете с други хора, но можете да почерпите от нейната дисциплина, воля и стремеж за усъвършенстване, които я направиха най-добрата в света в своята сфера. А това наистина е много. Коя Do Nothing Bitch би могла да каже същото за себе си?

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни