Имате да свършите работа на своя компютър, но и същевременно не искате да изпускате от лайвстрийма, който сте си пуснали да върви в YouTube? Вече няма защо да се тревожите, защото Sideplayer е тук, за да реши и този ваш проблем.

Sideplayer е разширение за Google Chrome, което ви позволява да гледате видеа или лайвстриймове от YouTube, дори и когато браузвате или извършвате други дейности на своята машина или устройство. Логиката е проста - разширението просто ще изкара прозорче, което няма да изпускате от поглед, докато извършвате работата си.

Както и можете да предполагате, големината на въпросния прозорец може да бъде ръчно регулирана от вас самите и според собствените ви предпочитания.

capture-20151005-022640

Още по-яко е това, че Sideplayer остава на хоризонта дори и в моментите, когато превключвате от един таб към друг на вашия браузър. Какво повече да искате?

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар