Има нещо сбъркано в клана Кардашиян и цялостната им концепция за живота. Признаваме си, че една от представителките на сестринството ни е симпатична, но и към нея имаме резерви, знаейки произхода ѝ.

Върху най-малката от риалити звездите доскоро се стелеше най-голяма сянка. Ким дотолкова бе приковала прожекторите върху себе си, че за другите почти не оставаше място. Буквално и преносно. После изведнъж се заговори и за двете най-малки момичета, чиято фамилия всъщност е Дженър, а по-голямата, Кендал, успя да промени поне за себе си възприятието на околните, които започнаха да гледат повече на нея като на модел, отколкото на Кардашиян.

И остава Кайли. Откакто навърши 18 години преди няколко месеца, името ѝ си завоюва абонамент за таблоидите. Какво да ви кажем и ние? Да започнем с промяната на визията. Бърза справка в Google показва как е изглеждала преди и как - сега. Филърите в устните, разбира се, са най-очевидни, а с тях се сдоби доста преди рождения си ден.

Гаджето ѝ пък е не кой да е, а рапърът Tyga. Двамата се събират и разделят, тук-там коментират публично връзката си, а мениджърите на Кайли са достатъчно умни, за да се възползват от ситуацията. Не, че се изненадваме. Блондинката (брюнетка, зеленокоса, наистина промените не спират) има дори собствено мобилно приложение, в което споделя първо със своите фенове всичко най-ново около нея.

А последното такова... настоящата фотосесия за сп. Interview. Според нас тя е олицетворение на всичко, което ви разказахме за Кайли до момента. Търсеща внимание. Може би малко болна. Крайно провокативна.

Най-малката Кардашиян не се страхува да прекалява. Напълно наясно е кое продава. Любопитно ни е обаче докъде ще стигне, любезно подкрепяна от милионите си фенове и любящото си семейство.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар