Предстои да гледаме третата част на "Джон Уик" - екшън поредицата с участието на Киану Рийвс, а нищо чудно в близко бъдеще да видим и четвърти филм от франчайза. За това поне намекна режисьорът Чад Стахелски, отговаряйки на въпроси на фенове в AMA (Ask Me Anything) в платформата Reddit.

"Джон Уик" определено е една от най-добрите екшън поредици за последните години. Като цяло се очаква третият филм да бъде последен, но Стахелски намекна, че вратата към четвърта серия не е напълно затворена.

Попитан в Reddit относно евентуален четвърти филм, Стахелски отвърна, че това зависи най-вече от феновете и резултата на третия филм в боксофиса. Режисьорът обаче сам се издаде при следващ въпрос, когато фен го попита, кой от филмите е бил най-труден за заснемане.

"Първият беше труден, защото не разбирахме напълно какво искаме да направим. При втория трябваше да създадем цял свят, за което дотогава не бяхме мислили. При третия филм въпросът бе как да го разширим и да предложим на зрителите нещо креативно. А четвъртият, сигурен съм, ще бъде още по-труден".

Все още няма каквото и да е потвърждение за четвърти филм за Джон Уик, но този конкретен отговор на Чад Стахелски може да означава именно това. Самият Киану Рийвс заяви в едно от интервютата си, че не би имал нищо против да продължи с ролята.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар