Семейството на покойната Ейми Уайнхаус официално потвърди, че вече има сключен мултимилионен договор за биографичен филм за живота на певицата.

Според The Sun, опитният продуцент Алисън Оуен ще влезе в рлята на режисор на мащабната продукция. Ще бъде проследен пътя на Ейми до голямата слава, приключил трагично със смъртта ѝ на 27-годишна възраст през 2011 година.

Очаква се сценарият на филма да бъде написан от Джиоф Дийн, когото познаваме от някои отлични комедии, като например Kinky Boots. Очаква се снимките на биографичната лента да стартират през следващата година.

Все още не е обявено, коя актриса би могла да изиграе Ейми Уайнхаус на голям екран. Нейният баща Мич обаче увери, че това със сигурност няма да бъде Лейги Гага, въпреки успеха на Гага в "Роди се звезда".

"Търсили са ни много пъти по този повод", сподели той пред The Sun, добавяйки: "Очевидно това е нещо, което смятаме да направим. На сто процента. Искаме някой да покаже Ейми такава, каквато тя наистина бе - забавна, брилянтна, очарователна и едновременно с това - ужасна личност. Много е важно да намерим точните хора, които да направят филма. И ще го направим."

А дали Ейми в кино вариант би могла да бъде Лейди Гага?

"Не, няма да бъде Лейди Гага. Тя не говори нашия английски. Но не бих имал против това да бъде някоя млада и неизвестна британка, която изглежда като Ейми", обясни той.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар