Съвсем наскоро от Apple представиха новите iPhone 6S и 6S Plus, а ако вече сте успели да се сдобиете с някоя от двете машинки, в такъв случай можем единствено да ви поздравим. Имате ли обаче достатъчно качествени инсталирани приложения?

Независимо дали за първи път имате iPhone, или сте "ветеран" в играта, няколко полезни съвета никога не са излишни. Днес ще ви представим шест страхотни приложения за вашия iPhone, които могат да ви бъдат от сериозна полза, стига да им дадете честен шанс.

Ако редовно проверявате "update" секцията на вашия App Store, вероятно сте забелязали, че разработчиците не спират да оптимизират своите приложения както за iOS 9, така и за новите модели на iPhone. Голяма част от app-овете вече са ъпдейтнати за употреба на нови функционалности като 3D Touch например, което и ви дава зелена светлина да им се порадвате в пълния им блясък.

PERISCOPE

Periscope е приложение, което ви позволява да стриймвате видео по всяко време и от всяко място, за което вашите фолъри ще бъдат своевременно уведомени. А ако някой е изпуснал вашето видео представление, винаги можете да се възползвате от функцията за повторение на записа. А ако желаете да стриймвате до определен човек или хора, винаги можете да използвате и функцията за лична сесия, която ще излъчва вашия стрийм до определени и посочени от вас акаунти. А с подобрената предна камера на Apple от 5 мегапиксела, сега ще изглеждате по-добре от всякога.

MONUMENT VALLEY

mv_fs_volcano1

Обичате пъзели, геометрия и архитектура? В Monument Valley ще получите и трите наведнъж, защото брутално красивата и впечатляваща игра, носител на куп награди, включително и за игра на годината, ще ви задържи със затаен дъх пред екрана на вашия смартфон. И до днес Monument Valley остава един от най-добрите продукти за забавление, който можете да закупите за вашата iOS платформа. А сега, когато Apple вече ни предлагат и смартфони с увеличен на размери дисплей, това ни предоставя шанс да се насладим в още по-голяма степен на Monument Valley.

DARKROOM

darkroom_presskit_16x9_coffeeshop

Със своята 12-мегапикселова камера, новите флагмани на Apple са едни от най-добрите продукти на пазара, що се отнася до правенето на снимки. Все още обаче има какво да се желае от iPhone, когато става дума за извършването на корекции по фотографиите във вашето Photos приложение. Тук на помощ любезно пристига Darkroom, който е не само безплатен, но и способен да извърши всякакви манипулации по отношение на добавяне на филтър, рязане на снимка и т.н. За не особено висока сума можете да си закупите и Pro Kit, който да добави допълнителни функционалности към приложението.

POCKET

Pocket-Device-Lineup

На всеки се случва - попадате на интересна статия или видео, които обаче нямате време или възможност да прочетете или видите в съответния момент. Какво правите? Ами просто ги запазвате за по-нататък. Именно тук прибягваме до приложения като Pocket, които лесно bookmark-ват материалите, които искате да видите в друг момент. Да си изпращате сами имейли с линкове вече е отживелица, повярвайте ни.

WORKFLOW

Workflow-main

Workflow е един от най-добрите лаунчъри за iOS, позволяващ ви да създадете удобна и практична автоматизация на вашето устройство. Създавайте и изполвайте различни комбинации от действия, като например - потърсете адреса на най-близкото кафе, създайте анимирано GIF-че, направете PDF директно от вашия браузър или просто tweet-нете песента, която слушате в момента. Възможностите са безкрайни, което и прави Workflow толкова качествено и обичано приложение. Въведеният от Apple 3D Touch пък означава, че сега Workflow може да бъде дори по-лесен за употреба.

OUTLOOK

Outlook-iOS-Portada-960x623

Продукт на Microsoft, който да превъзхожда конкурентите си от Apple и Google? Да, има такъв. Outlook. Приложението е безплатно и ви предлага един обединен поглед върху вашите имейли, календар, контакти и прикачени файлове. С лесно плъзгане можете да изтривате, архивирате или давате прецизно разписание на вашите съобщения. А вече и ползвайки предимствата на подобреното в iOS9 spotlight търсене, Outlook ви дава възможността да се "ровите дълбоко" в своята пощенска кутия, направо от екрана на вашия iPhone.

Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар