Шампионката по бийтбокс Печенката се качва на сцената на Театър "София"


Световната шампионка по бийтбокс за жени от 2012 година Адриана Николова - Печенката става част от магията на театъра.

Печенката ще вземе специално участие в представлението на Кирил Буховски на сцената на Театър "София" - "Ние сме вечни!", което не спира да поднася приятни изненади на своите зрители, докато продължава да разказва историите на младите, техните мечти и приятелства.

До появата на Адриана Николова - Печенката в екипа на "Ние сме вечни!" се стига, след като директорът на Театър "София" Ириней Константинов я забелязва по време на бийтбокс представлението й по повод Деня на София. Ириней Константинов остава силно впечатлен от изкуството на световната шампионка, с което и се заражда идеята Печенката да се включи в спектакъла.

А когато самата Адриана гледа представлението, тя заявява, че би искала да е негов посланик и че би го препоръчала на всички, които искат да видят нещо изключително съвременно на театрална сцена.

В хода на репетициите за нейното включване и при заснемането на видео за спектакъла Адриана научи артистите, които участват в „Ние сме вечни!” на бийтбокс умения. Но кой какво точно ще покаже на сцената – ще разберете само, ако дойдете! Следващите дати са 29 октомври, 12 ноември и 21 ноември. На 29 октомври и 21 ноември отново ще има среща-разговор с артистите след представлението. Единствено на 21 ноември Печенката няма да участва в представлението, тъй като вече има поет ангажимент към европейско музикално събитие.

Адриана Николова – Печенката е завършила Национално училище по изкуства “Любомир Пипков”, специалност – пиано и оперно пеене. Занимава се с бийтбокс от 2009 година. През 2012г. се явява на световното по бийтбокс в Берлин и печели титлата – Световен шампион сред жените.

След това печели още редица награди и признания. Има много музикални участия, самостоятелни песни, а заедно с Веско Пантелеев-Ешкенази създават нов аранжимент на“ Либертанго”. Любовта й към музиката я прави част от музикални проекти с ансамбъл Чинари. От две години преподава на деца и младежи бийт бокс. Това е първото й участие в театрално представление.

 

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни