Seretan е специалният гост на Balkan meetings vol. 4


Четвъртото издание на Balkan meetings - едно от най-вълнуващите ъндърграунд партита на територията на София, ще се проведе в бар Жул Верн на 31 март.

Партито е хоствано от Арт Фондация ДОМАа специален гост на вечерта ще бъде експерименталният пърформър от Турция Seretan. Чрез секвенсери, дръм машини и семплери, Seretan създава необичайна комбинация от пристрастяващи звуци, излети в собствен музикален стил.

След засищащия експеримент и симпатични електронни ритми на турксия гост, гостите на Balkan meetings ще се отдадат на танците в компанията на един от най-харесваните български диджеи - Emil Doesn't Drive.

Кой е Seretan?

Подобно на музиката, Seretan вибрира в няколко проекта. От една страна е Ено-музиката, преливаща в ембиънт изследвания, а от друга експериментира върху саунд-колажа с нови електронни ритми. Мелодичният турски изследовател ще представи по време на концерта си няколко трака от новото си "Transference EP". Ако трябва да ви го опишем с няколко думи: електронно/експериментално/техно-ембиънт, някъде между вибриращи текстури и по-спокойна синтезаторна музика.

"Базираният в Истанбул Seretan ни впечатли най-вече с емоционално наситеното си звуково минало, добавяйки нови, по-различни тонове. Музиката му изисква внимание с трясъка на брейкбийта, а чепата басова линия прави песните му като киберпънк по време на ранен хип-хоп", споделят за него от Red Bull Music Academy.

Началният час на партито е 23:00, а входът е на стойност 5 лева.


VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни