Четвъртото издание на Balkan meetings - едно от най-вълнуващите ъндърграунд партита на територията на София, ще се проведе в бар Жул Верн на 31 март.

Партито е хоствано от Арт Фондация ДОМАа специален гост на вечерта ще бъде експерименталният пърформър от Турция Seretan. Чрез секвенсери, дръм машини и семплери, Seretan създава необичайна комбинация от пристрастяващи звуци, излети в собствен музикален стил.

След засищащия експеримент и симпатични електронни ритми на турксия гост, гостите на Balkan meetings ще се отдадат на танците в компанията на един от най-харесваните български диджеи - Emil Doesn't Drive.

Кой е Seretan?

Подобно на музиката, Seretan вибрира в няколко проекта. От една страна е Ено-музиката, преливаща в ембиънт изследвания, а от друга експериментира върху саунд-колажа с нови електронни ритми. Мелодичният турски изследовател ще представи по време на концерта си няколко трака от новото си "Transference EP". Ако трябва да ви го опишем с няколко думи: електронно/експериментално/техно-ембиънт, някъде между вибриращи текстури и по-спокойна синтезаторна музика.

"Базираният в Истанбул Seretan ни впечатли най-вече с емоционално наситеното си звуково минало, добавяйки нови, по-различни тонове. Музиката му изисква внимание с трясъка на брейкбийта, а чепата басова линия прави песните му като киберпънк по време на ранен хип-хоп", споделят за него от Red Bull Music Academy.

Началният час на партито е 23:00, а входът е на стойност 5 лева.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар