Превъзходен семеен косплей на тема "Междузвездни войни"


Събитието Comic Con FanXperience в Солт Лейк предлага какви ли не превъплъщения от страна на десетките косплейъри, които показват специално приготвените си костюми пред останалите присъстващи на изложението.

През тази година обаче точките бяха обрани от едно младо семейство, което си спечели овации с групов косплей на тема "Междузвездни войни: Силата се пробужда", най-голямата звезда от който несъмнено бе едно 11-месечно момиченце, пременено като симпатичния робот BB-8.

3

Виктор Сине и годеницата му Джулиан Пейн прекарват месеци, за да подготвят костюмите си, а Джулиан дори не успява да изпробва своя до самото начало на изложението. Съвсем очевидно, Виктор е облечен като Фин, докато неговата половинка е Рей. За малката Ади пък вече споменахме.

4

Може би донякъде изненадващо, но Виктор, който е израснал във Великобритания, никога не е бил гледал "Междузвездни войни", преди да се премести в САЩ. Той сам споделя, че преди това животът му преминава в гледане на "Доктор Кой" и шоутата на BBC.

5

"Винаги посещавам изложението в Солт Лейк, като този път исках Джулиан и Ади да се присъединят към мен и да участват в косплея", споделя Виктор.

6

"След като изгледахме последния филм от "Междузвездни войни", просто се влюбихме във Фин и Рей. А BB-8 е най-сладкият дроид, който може да съществува. В един момент вече знаехме, че ще си направим костюми на Фин и Рей. В последствие и решихме, че Ади ще бъде BB-8", разказва още той.

7

Определено смятаме, че на тази млад двойка косплеят й се е получил отлично. А когато имаш в своя отбор и толкова сладък вариант на BB-8 от плът и кръв, то победата е гарантирана.

8

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни