Селена Гомес и The Weeknd са най-новата звездна двойка. Първоначално се появиха папарашки снимки на двамата музиканти, на които ги видяхме в голяма близост, а скоро след това двамата отидоха заедно на екскурзия в Италия, без повече да крият връзката си.

Въпреки че и двамата бяха необвързани, когато започнаха да се срещат, все пак успяха да образуват любовен четириъгълник с бившите си, които пряко или косвено изразиха мнение за новата връзка. В края на статията сме поместили подробности за отношението на Джъстин Бийбър и Белла Хадид към Селена и The Weeknd.

Стана ясно, че младата изпълнителка в момента работи по нова песен, като самата тя пусна тийз към нея в профила си в Instagram. И феновете ѝ веднага решиха, че е посветена на бившата ѝ голяма любов Джъстин Бийбър.

Selena posted on her Instagram story! New music!!!!! ????

A video posted by Selena Gomez Updates ⭐️ (@selenamgomezfanss) on

Причината: Селена пее следното: "I had a dream, we were back to 17, summer nights... never growing up." А колко годишна е тя, когато започва да излиза с Бийбър? Точно така, на 17.

Дори и Гомес изобщо да не е имала нещо подобно предвид, екипът ѝ определено е трябвало да предвиди подобна конспирация, която няма как да подмине една от най-популярните тийн двойки от близкото минало, а именно Селена-Джъстин.

Чакаме да чуем и останалата част от текста.

Още за The Weeknd-Селена Гомес-Джъстин Бийбър-Белла Хадид:

Селена Гомес и The Weeknd са новата звездна двойка?

Middle finger up от Белла Хадид

Джъстин Бийбър с любопитно мнение за музиката на The Weeknd

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар