Поп звездата Селена Гомес наруши мълчанието си относно случилото се с нейната близка приятелка Деми Ловато.

Както е известно, в края на месец юли Ловато почти не загина, приемайки свръхдоза. Говорейки пред ELLE, чиято корица за месец октомври украси, Селена призна, че се е свързала лично със своята приятелка.

"Това, което искам да кажа, е че се свързах лично с нея. Не съм правила нищо публично. Не съм и искала. Обичам я. Познавам я, откакто бях на 7 години. Това е всичко, което ще кажа по темата", обясни Гомес

През миналия месец стана ясно, че Деми Ловато е приела почти смъртоносна доза, пушейки оксикодон, вероятно смесен с фентанил - същото вещество, което причини смъртта на музикантите Prince и Lil Peep. Впоследствие Деми Ловато остана в болница за около две седмици.

Селена Гомес за ELLE

Наскоро Селена Гомес отпразнува своя 26-и рожден ден. Американската певица и актриса сподели пред ELLE, че е приела съвсем нормално допълнителната годинка към възрастта си.

"Мирно ми е. Странно. В момента, в който станах на 26, се почувствах на 26. Точно в момента се чувствам много сигурна за мястото, на което се намирам. Не се чувствам блуждаеща или емоционално нестабилна. Или сякаш не мога да се справя с емоциите си, както бе преди".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар