Селена Гомес вече не е най-следваната знаменитост в Instagram. Американската певица бе изместна от футболната звезда Кристиано Роналдо, който вече може да се похвали с повече от 144 милиона последователи в социалната мрежа.

Повече от две години Селена Гомес бе №1 в Instagram, можейки да се похвали с най-голям брой последователи. Вероятно причина за лидерството на Кристиано е неговият трансфер в италианския Ювентус, който "прехвърли" на негова сметка голяма част от феновете на торинския клуб.

Има и друга причина за това. От септември месец насам Селена не е активна в социалните мрежи, обявявайки, че ще си вземе известна почивка от технологиите.

Скоро след като обяви, че временно напуска социалните мрежи, Гомес бе приета в клиника за психично здраве. Съобщава се, че тя е получила емоционален срив в следствие на силната си депресия и безпокойство.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар