SEE IT BE IT: Да поставим жените в рекламния бизнес под светлината на прожекторите


CANNES LIONS ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ

За първи път най-големият и значим рекламен фестивал в света стъпва в София, по покана на творческия директор на Noble Graphics – Мария Милушева. Поводът е специалното българско издание на програмата SEE IT BE IT, създадена през 2014 от самия фестивал в отговор на дисбаланса мъже-жени в рекламната индустрия. Целта на събитието е да даде видимост и признание за успехите на жените, както и да насърчи професионалното им развитие.

ЕКСПЕРТИ В РЕКЛАМАТА ОТ ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ СЕ СРЕЩНАТ В СОФИЯ НА 2 ДЕКЕМВРИ

Лекции, менторска програма и възможности за колаборация се комбинират в двудневното българско издание на международната програма на Cannes Lions – SEE IT BE IT.  На 2 декември жени на водещи позиции в рекламната индустрия от Великобритания, Белгия, Пакистан, България и Австралия ще говорят за силата на идеите, важността на различните гледни точки, новите женски лидерски стилове, развитието на рекламната индустрия и как личният живот и семейството влияят на кариерата на различните полове по различен начин. А 3 декември ще бъде посветен на ексклузивната менторска програма.

ТОП ИМЕНА ОТ БЪЛГАРСКАТА РЕКЛАМНА ИНДУСТРИЯ СТАВАТ МЕНТОРИ В ПРОГРАМА НА CANNES LIONS НА 3 ДЕКЕМВРИ

Десет души ще имат привилегията да участват в менторската програма на SEE IT BE IT Bulgaria на 3 декември, след предварително кандидатстване и прецизно отсяване от Cannes Lions. Освен достъп до събитието, избраните ще получат и лични срещи и разговори с доказани специалисти от сферата, които ще споделят своя опит и ще дадат насоки за развитието им.

Повече за събитието можете да научите тук.

А ако се интересувате от стартирането на бизнес без голяма начална инвестиция, тази статия за дропшишинг е точно за вас.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни