Номинираната за "Оскар" Скарлет Йохансон е в главната роля в "Черната вдовица" - първият филм на Marvel за тази година. Шведската актриса отново влиза в ролята на Наташа Романоф - шпионката със смъртоносни бойни умения, наричана също Черната вдовица.

Режисьор на лентата е Кейт Шортленд, а действието във филма ще се развива след събитията от "Първият отмъстител: Войната на героите". Историята ще проследи опитите на Романоф да се изправи срещу опасна конспирация, свързана с нейното минало и времената, предшестващи присъединяването ѝ към Отмъстителите.

Освен Скарлет Йохансон, участие ще вземат още Флоренс Пю, Дейвид Харбър, Рейчъл Уайз, Уилям Хърт, Рей Уинстоун и други. Смята се, че отново ще видим и Робърт Дауни-джуниър в ролята му на Тони Старк.

Вижте финалния трейлър на "Черната вдовица":

 

А кой ще бъде злодеят в "Черната вдовица"? Това е т.нар. Taskmaster, който е установил контрол над Червената стая и обучаващите се там - мястото, където преди години се е обучавала и самата Наташа Р оманоф. "Те са с пълно съзнание, но без избор", казва героинята на Флорънс Пю Йелена, която познава Наташа от съвместното им обучение в Червената стая.

Taskmaster определено е опасен съперник. Той умее да репликира уменията на своите противници, като в трейлъра виждаме, че той наблюдава кадри на Наташа Романоф, попивайки всяко едно от движенията ѝ. Taskmaster дори притежава собствен щит, копиран от този, който използва Капитан Америка, както и лък, подобен на този на Ястребовото око. А какво още ще може да предложи той, това ще видим при премиерата на филма в първия ден на май. Освен ако случващото се с един определен вирус не затвори кино салоните за постоянно.

"Черната вдовица" е един от двата филма на Marvel, които ще гледаме през тази година. Другият е "Вечните", за чийто герои сме писали тук. Там ще можем да гледаме в действие познати имена като Анджелина Джоли, Ричард Мадън, Кит Харингтън, Салма Хайек, Кумаил Нанджиани и други.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар