Когато сексът и градът приключат със сватбено тържество. За това се е погрижила г-жа "Кари Брадшоу" Сара Джесика Паркър, която навлиза все по-уверено в модния бизнес.

Личният бранд на Паркър SJP не спира да набира скорост, като наскоро актрисата представи собствени колекции обувки, чанти и серия малки черни рокли.

Но както казахме, рано или късно всеки минава под венчилото. Имайки предвид това, в портфолиото на SJP вече има и сватбена линия.

В колаборация с онлайн магазина Gilt, Сара Джесика Паркър предлага модели не само за самата церемония, но и за афтърпартито след нея. В допълнение на това, актрисата дизайнер ни предлага още обувки и различни аксесоари, подходящи за целта.

А какви са цените? Е, до голяма степен - достъпни. Моделите на SJP by Sarah Jessica Parker Bridal могат да бъдат закупени на цени между 295 и 2395 долара.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар