Сара Джесика Паркър се завръща в "Развод" - ново шоу в ефира на HBO


Сара Джесика Паркър се завръща в ефира на HBO, но недейте да избързвате в реакциите си. Не става дума за мечтаното от милиони дами продължение на "Сексът и градът", а за съвсем нови серии, в които познатата ни актриса ще изпълнява главната роля. Новото шоу носи името "Развод", а в онлайн пространството вече се появиха мнения, че това всъщност е и нещо като духовен наследник на обичания "Сексът и градът".

Ако в "Сексът и градът" всичко опираше до това да намерим любовта, в "Развод" по-скоро става дума за нейното преформулиране. Самата Сара Джесика Паркър разпространи в Instagram лек тийзър на новия сериал, в който тя ще влезе в кожата на своята нова героиня - Франсис. А какво прави живота на Франсис толкова интересен? Тепърва ще разберем. Засега знаем, че тя търси начини да започне живота си наново, след като изненадва своя съпруг, пожелавайки развод. "Това може да е най-страхотното нещо, което ни се е случвало. Сега можем отново да се върнем във времето, когато просто се харесвахме", казва Франсис на съпруга си. Или да го кажем така - на бъдещия си бивш съпруг.

Новото шоу ще е с дължина от половин час на епизод, като създател на сериала е Шарън Хорган, позната ни от други телевизионни серии - "Катастрофа". Официално жанрът на шоуто е комедия. Освен Сара Джесика Паркър, участие в него ще вземат още Моли Шанън, Талия Балсам, Томас Хейдън Чърч и други. Първият сезон на "Развод" ще е с дължина от десет епизода, като би трябвало да видим премиерния епизод в ефира на HBO наесен.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни