Samsung обяви началото на Коледното си сътрудничество с Lucasfilm, месец преди дългоочакваната премиера на филма Междузвездни войни: Епизод IX” през декември 2019. Партньорството ще обвърже две Галактики – една далечна и тази на Samsung Galaxy – за да създаде допълнително очакване към последната част от сагата за Скайуокър.

„Продуктите Samsung Galaxy са създадени, за да преследвате най-големите си страсти, а феновете на Междузвездни войни са едни от най-пламенните на света“, заяви Стефани Чой, Старши вицепрезидент и Директор Маркетинг на Бизнес Мобилни комуникации в Samsung Electronics. “Ние търсим постоянно нови начини да подобрим мобилното изживяване, а с „Епизод IX“, който очакваме в кината през декември, съзряхме идеалната възможност да обвържем най-добрите Galaxy устройства с най-добрата история в Галактиката“.

Samsung и „Междузвездни войни“ планират да създадат неподправено празнично настроение като част от Коледното си сътрудничество. За старт на кампанията брандовете споделят забавно видео, в което централна фигура е куче, което има впечатляваща прилика с емблематичния герой от сагата Чубака, както и още един персонаж, който суперфеновете на поредицата ще могат да разпознаят в края на клипа.

https://www.youtube.com/watch?v=LeTEKgUeJ8o&feature=youtu.be

 

Историята на видеото представя семейство, което безпроблемно комуникира между различни устройства, за да сбъдне Коледните си мечти. Чрез свързаната екосистема между Galaxy Note10, Note10+, Watch Active2 и Tab S6, видеото разкрива, че невероятните неща са възможни. Видеото съдържа множество препратки към вселената на Междузвездни войни, като супер феновете на поредицата могат да приемат предизвикателството да преброят колко от тях могат да видят.

Колаборацията между Samsung и Star Wars тепърва ще се разгръща, а какви изненади предстоят за феновете ще узнаваме с наближаването на премиерата на “Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар