Samsung официално потвърдиха това, което знаехме от месеци, а именно - че следващото Galaxy Unpacked събитие ще се състои онлайн на 5 август. Още през май получихме информация, че корейският производител ще представи нов хардуер преди края на август, говорейки се най-вече за датата 5 август. Сега технологичната компания официализира слуховете с потвърждение.

Съобщава се, че събитието, което ще бъде стриймвано на официалния уебсайт на компанията, ще покаже устройства от "последната екосистема на Galaxy устройствата". Корейците не потвърждават по никакъв начин какво точно ще видим, но поне според слуховете, Samsung ще представи поне четири напълно нови устройства. Едно от тях ще е новият смартфон Galaxy Note 20, който ще бъде придружен от по-големия Galaxy Note+ (или Ultra). Освен това, по всяка вероятност технологичният гигант ще представи за първи път Galaxy Fold 2, който ще бъде удостоен с напълно нов дизайн. По всяка вероястност Samsung ще кръстят новия модел Galaxy Z Fold 2, за да може той да попадне под шапката на Galaxy Z линията.

Ето и краткото видео, с което Samsung потвърдиха за Galaxy Unpacked събитието на 5 август:


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар