Samsung продължава да търси утвърждаване на позициите си на гейминг пазара, като корейският технологичен гигант ще представи CH711 Quantum Dot Curved - монитор с извит екран, подходящ за всички любители на игрите и интерактивното забавление.

Предстои представяне на събитието CES 2017

Очаква се гейминг мониторът да бъде представен по време на CES 2017, като освен прекрасен и хващащ окото дизайн, продуктът предлага зашеметяващо качество на картината, използвайки мощната технология Quantum Dot. Технологията предлага на потребителите "по-богати и жизнени цветове от всякаква дистанция".

Корейците посочват, че мониторът осигурява 125-процентово sRGB покритие и 2,560 х 1,440 WQHD резолюция.

На външен вид CH711 блести с атрактивен 360-градусов дизайн и тонално бяло тяло. Мониторът ще бъде достъпен в 27 и 31.5 инча, като красивият му дизайн го прави подходящ за всеки интериор.

Кога ще бъде в продажба?

Очаква се този гейминг монитор да бъде пуснат в продажба в началото на 2017 година, тъй че пригответе отсега дебитните си и кредитни карти, драги геймъри.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар