Samsung Electronics Co., Ltd. днес представи Galaxy S20 Fan Edition (FE), най-новия член на семейството Galaxy S20. Galaxy S20 FE е първокласен флагмански смартфон, който предлага иновации, за които феновете на Galaxy са споделили, че харесват най-много, на достъпна цена от 1,279лв. COVID-19 разтърси и преобърна света, който познаваме, и сега технологиите играят още по-важна роля в живота ни. Затова създадохме Galaxy S20 FE, за да осигурим първокласни изживявания, които да достигнат до още повече потребители. Samsung съчета различни функции от серията Galaxy S20 като Super Smooth скролиращ дисплей, камера с изкуствен интелект, високотехнологичен чипсет, свръхбърза свързаност, целодневен живот на батерията, възможност за разширяване на паметта, с добре разпознаваем премиум дизайн, за да направи един изцяло обновен смартфон - Galaxy S20 FE.

„Ние сме в непрекъснат контакт с нашите фенове и получаваме обратна връзка, затова разбрахме какво най-много им харесва в нашата Galaxy S20 серия, какви функции използват най-често и какво биха искали да видят в нов смартфон“, сподели д-р TM Roh , президент и директор на дивизия „Мобилни комуникации“ в Samsung Electronics. „Galaxy S20 FE е ново попълнение в семейството Galaxy S20, създадено да осигури стойностни иновации на още повече хора и да им даде възможност да правят нещата, които обичат, с най-доброто от Galaxy.“

https://www.youtube.com/watch?v=DUMgvHmpxtg&ab_channel=Samsung

 

Изрази себе си най-добре

В наши дни правенето на снимки или видеоклипове, и споделянето им е най-добрият начин да изразиш себе си. Ето защо, Galaxy S20 FE разполага с иновативни 32-мегапикселова селфи камера и основна камера с функции и характеристики като за професионалисти, които ти позволяват незабавно да заснемеш кадър, достоен за пост.

С големите сензори за изображения на Galaxy S20 FE, включително технология за тетрабиннинг и многокадрово обработване, можеш да правиш по-богати и по-живи снимки – дори при слаба светлина – за да можеш просто да снимаш с едно движение, независимо дали си в слабо осветен ресторант или гледаш към звездите. Освен това, интегрираният изкуствен интелект ще открие и премахне замъгляванията в кадрите и ще ти предложи най-добрите снимки, така че да можеш да се съсредоточиш върху това да прекараш чудесно времето си във всяка среда.

И понеже не винаги имаш възможност да си близо до случващото се, мощният 30X Space Zoom на Galaxy S20 FE ти позволява да приближиш достатъчно, за да заснемеш страхотен кадър. Редактирането и споделянето на снимки и видео е важно за феновете, затова Galaxy S20 FE улеснява създаването и подреждането на зашеметяващи снимки и видеоклипове в реално време като истински професионалист.

За да изрази индивидуалния стил на всеки, Galaxy S20 FE се предлага в шест избрани искрящи цвята, които подхождат на всяко настроение, стил и индивидуалност, с емблематични елементи в дизайна, взети от този на ергономичното, елегантно и фино Galaxy S20 семейство. Цветовете включват тъмносиньо, мента, лавандула, червен, бял и оранжев. Корпусът на смартфона е покрит с първокласен повърхностен слой с мат ефект, който минимизира пръстовите отпечатъци и зацапванията.

Прави това, което обичаш

Смартфоните са жизненоважна част от живота на хората и респективно те очакват неограничено мобилно изживяване, затова Samsung оборудва Galaxy S20 FE с високотехнологичен процесор, за да осигури възможно най-безпроблемното и гладко изживяване.

Galaxy S20 FE е перфектното устройство за заснемане, браузване или гледане на любимия ви канал в YouTube, благодарение на своя 6.5-инчов Инфинити-О Super AMOLED екран със Super Smooth 120Hz честота на опресняване. Приготви се да гледаш видеоклипове, снимки в Instagram и игри, както никога досега.

Можеш също така лесно да свържеш своя Galaxy Watch Active2, за да зададеш своята фитнес цел, или пък Buds Live, за да включиш любимия си плейлист, преди да се отправиш към бягането в парка, без да нужно да вземеш телефона със себе си. А звукът, създаден в колаборация с AKG, и интеграцията на Spotify ти позволяват незабавно да се пренесеш на избран от теб концерт, като просто създадеш бутон за бърз достъп на твоя S20 FE1 - всичко, което трябва да направиш, е бързо да докоснеш и задържиш за една секунда.

Всичко, което искаш, без никакви притеснения

Никой никога не иска да се притеснява, че ще загуби сигнал или че ще му падне батерията. Ето защо Samsung оборудва Galaxy S20 FE с батерия от 4500 mAh, Super Fast Charging и Wireless PowerShare, така че да можеш да продължиш да правиш нещата, които обичаш, без въобще да се притесняваш.

И тъй като животът може да бъде непредсказуем – особено когато го живееш на максимум – Galaxy S20 FE е устойчив на вода и прах и сертифициран по международен стандарт с рейтинг IP68.

Технологиите непрекъснато се развиват, затова потребителите на Galaxy също получават до три поколения обновления на операционната система Android (OS), за да поддържат своя Galaxy S20 FE актуализиран с най-новата защита и вълнуващите нови функции, които Samsung може да предложи.

НАЛИЧНОСТ

От 2 октомври 2020 г. Galaxy S20 FE LTE ще бъде широко достъпен в мрежата на оператори и вериги за потребителска електроника.

Предварителните поръчки за Galaxy S20 FE започват на 23 септември 2020 г. от 17:00 ч. Потребителите, които направят предварителна поръчка на Galaxy S20 FE между 23 септември 2020 г. и 1 октомври 2020 г., могат да получат новата Galaxy Fit2.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар