Samsung представи Galaxy A31

Samsung Electronics Co., Ltd. представи новия Galaxy A31, мобилно устройство с мултифункционална четворна камера, впечатляващ Инфинити-U дисплей и мощна 5,000 mAh батерия, която ще те съпровожда през целия ден. Новият смартфон предлага разширени функции и иновации, и обогатява семейството на Galaxy A.

„Мобилните устройства от серията Galaxy A винаги са се отличавали като стойностни продукти. Galaxy A31 е пример за това – смартфонът предлага технически характеристики от най-висок клас на достъпни цени“, коментира Мария Синигерова, маркетинг мениджър, Samsung България.

Брилянтен екран с големи размери

Възползвай се от големия Инфинити-U дисплей с размери 6,4 инча. Екранът буквално изпълва предната част на телефона от единия до другия край. Можеш да се наслаждаваш на любимите си видео-клипове и игри, или на лайвстрийм с качеството на FHD+ Super AMOLED и ефекти, които карат картината да оживее.

Galaxy A31

Улови още повече от света около себе си

Невероятната основна 48MP камера ти позволява да правиш снимки и видео-клипове с висока резолюция и чистота на образа. Благодарение на широкоъгълната 8MP камера и 123-градусовото зрително поле улавяш още повече от света около себе си. С 5MP макро камера заснемаш качествени близки кадри, а с 5MP камера за дълбочинност и технологията за фокус наживо във фотографиите изпъкват онези обекти, които са важни за теб.

Мощност, която те следва навсякъде

Когато си навън и водиш динамичен живот, се нуждаеш от телефон, който да те следва навсякъде. Батерията с капацитет 5,000mAh ти дава силата да стриймваш, да споделяш и да играеш. А когато батерията започва да се изтощава, включи 15-ватовото бързо зареждане, и само за 30 минути ще подсигуриш заряд за цел ден. 

Наслаждавай се на още повече възможности да играеш

Galaxy A31 разполага с високотехнологичен осемядрен процесор, 4GB RAM и технология, базирана на Изкуствен интелект за още по-добро потребителско изживяваме, когато играеш. Смартфонът е снабден с 64GB вътрешна памет и възможност за разширяване на капацитета с още до 512GB. Така можеш да сваляш и съхраняваш още повече информация, без да се налага да триеш.

Galaxy A31

Защита на най-високо ниво

Samsung Knox е неразделна част от хардуера и софтуера на Galaxy A31, и предпазва информацията във всеки един момент. Скенерът за пръстов отпечатък върху дисплея предлага биометрично разпознаване и защита от най-висок ниво – ти си единственият, който може да отключи устройството, просто с едно докосване. В комбинация със  Samsung Pay, технологиите за сигурност правят пазаруването безопасно, лесно и бързо.

Цени и наличност

На българския пазар Galaxy A31 ще бъде наличен скоро в цветове черно и синьо.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни