Samsung Electronics Ltd. има удоволствието да съобщи, че Samsung Galaxy S21 Ultra 5G спечели отличието в категория „Най-добър смартфон“ на Световните награди за мобилни технологии (GLOMO) по време на Световния мобилен конгрес (MWC) 2021. Годишните награди GLOMO се присъждат за постижения в областта на хардуера, софтуера и технологичните функционалности, които стимулират иновациите в мобилната индустрия по света.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: Най-добрият смартфон

На 30 юни, в рамките на церемонията по награждаването, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G получи приза за най-добър смартфон на годината. Устройството, чийто функции включват усъвършенствана система от професионални камери и ярък интелигентен дисплей, е най-подходящият избор за всеки потребител, който иска да заснема впечатляващи, детайлни кадри. Това е и първото устройство от S серията, което поддържа S Pen функционалности, осигурявайки още по-високо ниво на ефективност за потребителите. Всички тези функции в комбинация със стилен дизайн превръщат Samsung Galaxy S21 Ultra 5G в еманация на най-високите инженерни постижения на  Samsung в областта на мобилните технологии досега.

Журито в тази категория определи Galaxy S21 Ultra 5G като „най-добрия смартфон с Android, който Samsung са правили някога“. Според експертите устройството разполага „с впечатляващ набор от функции, великолепен AMOLED дисплей, най-добрата камера в този клас и още редица предимства“. Ето защо според тях телефонът е достоен за отличието „Най-добър смартфон за 2021 г.“.

В селекцията от устройства в същата категория място намери и Samsung Galaxy S20 FE, смартфон, който обедини любими функции от флагмана Galaxy S20 (например невероятната камера и изящен Инфинити-O 120Hz дисплей), и ги направи достъпни за още повече потребители.

„За нас е чест да получим наградата GLOMO в категория, наситена с толкова конкуренция. Samsung има дълга история като лидер в иновациите, нашата основна цел винаги е да създаваме устройства, които да обслужват нуждите на потребителите ни както сега, така и в бъдеще“, коментира Stephanie Choi, вицепрезидент и ръководител на дивизия „Маркетинг“, „Мобилни комуникации“ в Samsung Electronics. „Изискванията към мобилните устройства продължават да нарастват, животът става все по-динамичен и разностранен – нашето призвание е да сме лидер в иновациите и да предлагаме технологии, които да удовлетворяват потребителите по целия свят“, допълва тя.  

 „Поздравления на всички победители и номинирани в наградите GLOMO 2021 на Глобалния мобилен конгрес. Всички вие сте олицетворение на тазгодишната тема на форума, а именно „Свързано взаимодействие“, коментира Джон Хофман, главен изпълнителен директор на GSMA. „Имайки предвид предизвикателствата, с които всички се сблъскахме през последните 15 месеца, сега, повече от всякога, е важно да бъдем единни и да отличим невероятните иновации и изобретателност, които оформят нашата индустрия и имат положително въздействие върху заобикалящия ни свят”, допълва той. 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар