Новият флагман на Samsung - Galaxy S10 ще бъде представен най-рано през месец януари следващата година, а ние вече знаем какви ще бъдат цветовите разновидности на телефона. Или поне смятаме, че знаем.

Според разполагащия с отлична репутация лийкстър Ice Universe и хората от AllAboutSamsung, новият Galaxy S10 ще бъде наличен в следните цветове: черно, бяло, зелено, сребърно и розово. Точно така, мили дами - помислено е и за вас.

Разбира се, информацията все още не е потвърдена официално от Samsung. Корейската компания има достатъчно време, за да промени решението си в тази насока. Остава да видим, дали това ще се случи.

Иначе се очаква по-големият и по-скъп модел Galaxy S10 Plus да разполага с тройна задна камера, докато при стандартния S10 задните камери ще бъдат две.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар