Samsung представи Galaxy Note 10, нова линия в премиум сегмента при смартфоните, която комбинира елегантен дизайн с мощна производителност и инструменти за продуктивност, даващи възможността на потребителите да превърнат всеки един момент в специален. Вдъхновен от поколение, което безпроблемно балансира между работата и личния си живот, Galaxy Note 10 дава свободата на потребителите да работят по начина, по който те предпочитат и да изразят креативния си потенциал, навсякъде и по всяко време. От години серията Galaxy Note помага на милиони лоялни потребители по света да преследват мечтите си и да постигат целите си – а сега с Galaxy Note 10, Samsung им дава възможност да правят още повече от нещата, които обичат.

„От самото начало, Galaxy Note е емблема на най-иновативните технологии и възможности. Galaxy Note 10 пресъздава тези предимства за съвременните фенове на Note, които използват смартфоните си, за да отнесат своята продуктивност и креативност на следващо ниво и които безпроблемно балансират между своите идеи и начинания на мига.“, каза DJ Koh, президент и главен изпълнителен директор на дивизия IT & Mobile Communications в Samsung Electronics. „Всеки елемент от Galaxy Note 10 е проектиран с цел да помогне на своите притежатели да постигат повече. Независимо дали приключват голям работен проект, заснемат или редактират видео, или играят любимата си мобилна игра, Galaxy Note 10 ще им помогне да го направят по-бързо и по-добре.“

Усъвършенстван дизайн за премиум изживяване

Потребителите на Galaxy Note ценят мощността и изискания дизайн – не просто вида и усещането на устройството, а изживяването, което предлага. Всеки елемент от Galaxy Note 10 е създаден да бъде елегантен, тънък и да не отвлича вниманието – за да могат потребителите да се посветят изцяло на идеите, проектите и съдържанието, което e най-важно за тях.

 • Два размера: За първи път Galaxy Note 10 идва в два размера, за да могат потребителите да изберат най-подходящия за тях Note. Galaxy Note 10 представя серията Note на потребителите, които искат да се възползват от мощността на S Pen и безупречна производителност в компактен форм фактор, комбинирайки 6.3-инчов Инфинити дисплей като на кино в най-компактния Note някога. Galaxy Note 10+ притежава най-големия екран в Note серията досега, с 6.8-инчов  Инфинити дисплей като на кино, който същевременно пасва удобно в ръката и е лесен за използване.

Дисплеят на Note 10 е най-добрият досега от Samsung. От конструкцията му, до безупречната му технология, той е проектиран да потопи потребителите в любимото им телевизионно съдържание, филми и игри.

 • Дизайн от край до край: Инфинити дисплеят като на кино на Galaxy Note 10 е почти без рамка, докато прорезът в дисплея, предназначен за предната камера, е позициониран централно, за да съхрани баланса в дизайна. Най-завладяващият дисплей на Samsung осигурява безупречно изживяване между мисли и действия, гледане и създаване на съдържание.
 • Дисплей с най-доброто качество: Galaxy Note 10 е оборудван с награждавания с награди Dynamic AMOLED дисплей. С HDR10+ сертификат и динамичното картографиране на тонове, снимките и видеата са по-ясни от предишни модели Note и са придружени от забележителна и широка цветова гама. Дисплеят на Galaxy Note10 е UL верифициран за 98% еднообразие на цветовете и яркостта. Дисплеят Eye Comfort редуцира синята светлина, без да влияе на качеството на цвета за още по-комфортно гледане.

МНОГОЛИКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ, ЗА ДА ИЗВЛЕЧЕТЕ МАКСИМУМА ОТ ВСЕКИ МОМЕНТ

Note потребителите поставят акцент върху производителността и виждат телефона си като основен елемент, който им помага да правят и постигат повече, където и да са. За тези потребители, Galaxy Note 10 осигурява нови технологии, подобрени възможности и мощни интеграции, всички с цел да бъде дадена на потребителите свободата да работят по начина, който ги прави най-продуктивни.

 • От ръкописни записки към дигитален текст: Galaxy Note 10 добавя нова полезна функция към обновения нов дизайн на писалката S Pen с полиран метален корпус. Потребителите, сега могат да правят записки, да ги конвертират моментално в дигитален текст в Samsung Notes и да ги записват в разнообразни формати, включително Microsoft Word. Потребителите могат да персонализират записките чрез намаляване или увеличаване размера на шрифта или смяна на неговия цвят. Само с няколко докосвания записките от срещи могат да бъдат форматирани и споделени, а моментите на вдъхновение лесно да се превърнат в документи, които може да се редактират.
 • Еволюцията на  S Pen: Galaxy Note 10 надгражда BLE възможностите на S Pen, налични в Galaxy Note 9, като добавя Air actions – възможността да управлявате определени аспекти на устройството чрез жестове, посредством S Pen. Чрез отваряне към трети лица на пакета за софтуерни разработчици (SDK), сега програмистите могат да създадат нови персонализирани контроли на писалката, така че потребителите да се наслаждават на любимите си игри и приложения по най-подходящия за тях начин.
 • Samsung DeX за твоя персонален компютър: Galaxy Note 10 разширява възможностите на интерфейса Samsung DeX, правейки по-лесно за потребителите да разпределят работата между техния телефон, компютър или Mac. Само с обикновена, съвместима USB връзка, потребителите могат с едно докосване да местят файлове между различни устройства, да използват любимите си приложения с мишка и клавиатура, като същевременно запазват сигурността на своята лична информация в телефона си, благодарение на Samsung Knox.
 • Директна връзка с Windows: Galaxy Note 10 интегрира връзка с Windows, директно в Бързия панел на смартфона. Само с един клик потребителите могат да се свържат със своя комютър с Windows 10. Там ще могат да виждат нотификации, да изпращат и получават съобщения и да преглеждат скорошни изображения, без да се налага да поглеждат към телефона си.

ПРОФЕСИОНАЛНА КАМЕРА ЗА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ

С Galaxy Note 10, създателите на съдържание и всички потребители могат да използват най-съвременните инструменти, за да заснемат зашеметяващи видеа и снимки – за да може онлайн каналите, историите и публикациите им в социалните мрежи да се отличават и да въздействат. С помощта на комбинация от най-модерната технология за заснемане на изображения и софтуер, Galaxy Note10 издига мобилната видеография и фотография на следващо ниво.

 • Премиум видео технология: Galaxy Note 10 позволява на потребителите да заснемат видео с професионално качество, без да се налага да носят със себе си допълнително оборудване. Функцията Live focus видео добавя възможност за корекция на дълбочината на полето, така че да можеш да замъглиш фона и да акцентираш върху обекта си. Функцията Zoom-In Mic усилва аудиото и отвежда фоновия шум настрана, за да ти помогне да акцентираш върху предпочитаните от теб звуци. И, за да премахнеш трептенето и прескачанията, които причиняват размазване в кадъра, новата функция Super steady стабилизира картината - сега налична в режим Hyperlapse за безупречни time-lapse видеа през цялото време.
 • Бързо и лесно редактиране: Веднъж заснели своето видео, Galaxy Note 10 потребителите могат да го редактират на момента, директно от телефона. Video Editor може да се ползва със S Pen, така че вместо да се налага да докосват екрана, за да изберат или редактират клип, потребителите сега могат да избират точния момент, който искат да изрежат. А за създателите на съдържание, които имат нужда от още повече контрол над своите кадри, Adobe Rush в Galaxy Note 10 добавя набор от професионални инструменти за редакция, които сега са още по-точни при работа със S Pen.
 • Запис на екрана: За геймъри, които искат да добавят индивидуалност към своите стриймове, или влогъри, които искат да подобрят своите видеоуроци, Galaxy Note 10 представя приложението Screen recorder. Лесно запишете съдържанието от екрана на телефона, използвайте опцията за картина в картината (picture-in-picture), за да добавите реакции, и използвайте писалката S Pen, за да добавите коментари по време на записа за по-забавно и привлекателно видео.
 • AR Doodle и 3D Scanner: Galaxy Note 10 интегрира иновативни AR и 3D технологии в своята камера. Заедно със ултраширокоъгълния обектив, те отварят напълно нови възможности за създателите на съдържание. Използвай S Pen с AR Doodle, за да персонализираш снимки с динамични рисунки, ефекти и анимации. А благодарение на 3D Scanner, първият в серията Notе досега, DepthVision камерата на Galaxy Note 10+ може да сканира даден обект и мигновено да го превърне в подвижно 3D изображение.
 • Нощен режим: Хората заснемат много от своите селфита в ситуации със слаба светлина – на вечеря, на концерти или просто докато се наслаждават на залеза. Нощният режим, сега наличен в предната камера, позволява на потребителите да заснемат удивителни селфита, независимо колко мрачни и тъмни са условията за снимка.

Galaxy Note 10

НЕСРАВНИМА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ЗА НАЙ-ВЗИСКАТЕЛНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ

Почитателите на Note използват своите телефони за всичко – не просто за изпълнение на ежедневните задачи, но и за справяне с големите си проекти: да управляват бизнеса си, да редактират видео за своите социални мрежи или да създават красиви илюстрации със S Pen. За да им помогне да направят всичко това, Galaxy Note 10 е оборудван с хардуер от най-високо качество и следващо ниво функционалности.

 • Функция за супер бързо зареждане: Само с 30 минути зареждане, Galaxy Note 10+ издържа цял ден с възможност за жично зареждане с мощност от 45W.
 • Безжично  PowerShare зареждане: Функцията за безжично PowerShare зареждане е налична вече и в Note. Потребителите могат безжично да презаредят своя Galaxy Watch, Galaxy Buds, или друго Qi-съвместимо устройство с Galaxy Note 10.
 • Гейминг: Тъй като мобилните игри стават все по-тежки за процесора и богати на графики, най-добрите гейминг изживявания изискват топ спецификации. Galaxy Note 10 представя най-компактната система за водно охлаждане чрез медна топлинна тръба, която осигурява оптимално представяне по време на геймплей, като същевременно запазва тънкото и елегантно тяло на устройството. С базирания на изкуствен интелект Game Booster, Galaxy Note 10 оптимизира производителността и консумацията на батерия в зависимост от играта. А благодарение на P2P стрийминг услугата PlayGalaxy Link, потребителите могат да продължат играта на телефона си от момента, в който са я оставили на своя компютър, без да се нуждаят от локално съхранение на съдържанието.
 • Хипербързи скорости: С LTE и 5G опции, Note 10 потребителите могат да извлекат максимума от най-бързите налични мобилни скорости на своите оператори. Galaxy Note 10+ 5G използва цялата мощ на мрежата от следващо поколение за стрийминг на видеа във висока резолюция, светкавично сваляне на съдържание и стрийминг на игри със сериозни изисквания в реално време. Позволявайки ни да правим всичко, което обичаме, със светкавична скорост, Note 10+ 5G променя начина, по който възприемаме съдържание и се свързваме с нашите приятели и семейство.

ПОРТАЛ КЪМ ЕКОСИСТЕМАТА НА GALAXY

Galaxy Note 10 се намира в сърцето на екосистемата на Galaxy, пакет от първокласни продукти и услуги, който предлага изживявания за по-оптимизиран и свързан живот на своите потребители. Смарт часовници като Galaxy Watch Active 2 и таблети като Galaxy Tab S6 поддържат постоянна връзка с потребителите и им помагат да постигат повече в движение.

Базирани на тези продукти, Samsung услугите предлагат на потребителите свързано и удобно Galaxy изживяване. Samsung Health помага на потребителите да постигат своите активни цели за деня с безупречно проследяване и мониторинг. Samsung Knox защитава данните със системи за сигурност. Bixby, интелигентната платформа на Samsung, осигурява интегрирана подкрепа, за да направи живота по-лесен, по-организиран и свързан.

Наличност на Galaxy Note10 и предварителни поръчки

Galaxy Note1 0 ще бъде наличен в България в цветове Сребърно сияние, Розово сияние и Черно сияние, а Galaxy Note 10+ ще бъде наличен у нас в цветове Сребърно сияние, Бяло сияние и Черно сияние от 23 август 2019.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар