Ако "Самоубийствен отряд" беше режисиран от Куентин Тарантино


До световната премиера на "Самоубийствен отряд" остават само три дни, като хайпът около лентата на Дейвид Ейър достигна своя краен предел. След като неговият предшественик от Разширената вселена на DC "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" предизвика противоречиви оценки от страна на критика и фенове, независимо безспорния си комерсиален успех, сега почитателите на DC Comics се надяват, че "Самоубийствен отряд" ще се радва на далеч по-безспорен успех.

А предпоставките за това са налице. Трейлърите изглеждат добре, колкото и това да не означава нищо в света на съвременното кино, а сред актьорския състав на лентата можем да намерим имена като Уил Смит, Джаред Лето, Марго Роби, Виола Дейвис, Кара Делевин и много други. Сега като се замислим, дори и филмът да има слаби моменти, то би трябвало самата гледка на Марго Роби, облечена като Харли Куин, до голяма степен да компенсира за това.

Но как би изглеждал евентуален трейлър на "Самоубийствен отряд", ако вместо Дейвид Ейър, на режисьорския стол бе седнал самият Куентин Тарантино? "Вероятно много яко", бихте си помислили вие. Вероятно, отговорът е да. Наистина е супер яко.

А доказателство за това е видеото, подготвено ни от Loot Crate Productions, които тотално променят начина, по който гледаме на излизащия след само няколко дни филм. Вместо обичайните антигерои на DC, които ще видите и в лентата след само няколко дни, в пародията на Loot Crate можем да се порадваме на някои ключови персонажи от творчеството на Тарантино. Но представени ни в стилистиката на "Самоубийствен отряд" и следвайки неговата история. Това обезателно е едно от най-добрите видеа, които ще гледате днес. Вижте го.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни