Готови ли сте да потеглите към Индия? Но не към красивите ѝ кътчета, които омагьосват милиони туристи всяка година. А към тъмната ѝ и мрачна страна, където властват наркотиците, престъпленията и силните криминални босове. Защото именно за това става дума в Sacred Games - най-новата драма на Netflix.

Сериалът ще се излъчи в 8 епизода и ще разкаже историята на полицай от Мумбай, който се изправя срещу един от най-големите мафиотски босове в страната.

Шоуто се базира на едноименния роман от 2006 година. Имайки предвид сюжета на Sacred Games, сериалът вече е сравняван с друго касово шоу - Narcos.

Първият трейлър на продукцията започва с криминалния бос Ганеш Гайтонде, който заявява без липса на самочувствое - "Понякога си мисля, че съм Бог". След това виждаме и неща, които ще бъдат съвсем нормални за продукция от такъв характер - мъртви тела, сделки с наркотици и златни кюлчета.

Вижте трейлъра:


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар