Руският супермодел Ирина Шейк очаква първото си дете, след като преди броени дни стана ясно, че тя е бременна от приятеля си Брадли Купър.

Ние пък сме напълно убедени, че Ирина ще изглежда прекрасно дори и в напреднала бременност, първо защото всички бременни жени са прекрасни, и второ - защото това все пак е Ирина Шейк. Ако бяхме на мястото на Кристиано Роналдо, със сигурност щяхме да се чувстваме ужасно от самата идея, че сме изпуснали от обятията си подобна жена. Но нещастието на един е щастие за друг. Нали така, Брадли Купър?

И докато Ирина все още осмисля факта, че след около девет месеца ще се сдобие с малко същество, което ще промени живота й из основи, тя взе участие в предколедната кампания на LOVE magazine, заснемайки изключително секси видео. Нещо, което вече направи и Белла Хадид.

Заснето от популярния фотограф Фил Пойнтър, видеото ни връща спомените за филма "Дух" с Патрик Суейзи и Деми Мур от 1990 година. В една от най-класическите сцени от него, Суейзи и Мур ни предлагат най-сексапилния урок по грънчарство, който светът някога е виждал. А всичко това е озвучено от песента "Unchained Melody" на The Righteous Brothers.

gallery-1480693965-ghost-pottery-scene

Заставайки пред обектива на Фил Пойнтър, Ирина Шейк пресъздаде същата сцена, макар и действайки сама. И правейки го малко по-еротично, отколкото в оригинал.

Никога не сме взимали курс по грънчарство, но ако грънчарството изглежда по този начин, то сме готови веднага да се запишем.

gallery-1480694412-hbz-irina-pottery-2

Но стига празни приказки.

Смятаме, че е време да видите и самото видео, защото определено трудно ще отлепите очи от екрана. Ние поне не успяхме.

https://www.youtube.com/watch?v=CF23jotHJ-g

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар