Райън Рейнолдс в ролята на Дедпул може да бъде брутален и безскрупулен, но Райън Рейнолдс в живота е баща за пример.

Наскоро актьорът и половинката му Блейк Лайвли се сдобиха с втора дъщеричка, а Райън признава, че едва сега е успял да разбере скрития смисъл на може би най-популярната анимация в историята на човечеството - "Цар Лъв".

Рейнолдс признава, че гледайки как неговата по-голяма дъщеря Джеймс се грижи за малката си сестричка, той е успял да вникне в смисъла на т.нар. "кръг на живота", за който се говори в "Цар Лъв".

В четвъртък Райън Рейнолдс бе обявен за "Мъж на годината" от GQ, но вместо да се фокусира върху това, той предпочете да говорите за трети дами в живота си. Той разкри, че неговата втора дъщеря, която се роди през септември, прилича много на първото му момиченце.

"Те си приличат. Можете да видите, че тя е като мини-версия на сестра си", заяви той, добавяйки: "Това е страхотно, наистина. Ние всъщност сме като едно сплотено, работещо, функциониращо семейство".

Райън Рейнолдс обясни, че с помощта на своята по-голяма дъщеря Джеймс, той най-накрая е успял да вникне в смисъла на "Цар Лъв".

"Невероятно е да гледам как по-голямата ми дъщеря се грижи за сестра си. "Цар Лъв" беше прав! Кръгът на живота наистина съществува".

Попитан какви мерки предприема половинката му Блейк Лайвли, за да влезе отново във форма след второто раждане, Рейнолдс отговори шеговито: "Ни най-малко не зная за какво говорите с това "да влезе отново във форма".

"Тя изглежда фантастично! Не зная... но, да - правим каквото е нужно, за да живеем здравословно", добавя той.

Страхотен отговор, който със сигурност ще се хареса и на самата Блейк Лайвли. Вземете пример, мъже!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар