След като двамата работиха заедно по "La La Land", който се очертава като един от големите фаворити на следващите "Оскари", Райън Гослинг и режисьорът Деймън Шазел ще обединят сили по нов проект.

Този път става дума за лентата "First Man", в която Гослинг ще изиграе първия човек, стъпил на Луната - Нийл Армстронг. Филмът ще достигне до нас под шапката на Universal Pictures.

Проектът определено изглежда обещаващо. Не само, че Гослинг и Шазел изглеждат като страхотен екип, но сценарист на филма ще бъде Джон Сингър, който стои и зад спечелилия "Оскар" в началото на годината "Спотлайт".

Още от предишни публикации знаем, че Райън Гослинг винаги е бил избор №1 за ролята, но оферта към него така и не бе отправена, заради продължаващата работа по сценария.

Сега обаче Variety съобщава, че сделка с актьора е постигната, като снимките по "First Man" ще стартират в началото на 2017 година.

Лентата ще бъде базирана на биографичната книга на Джеймс Хансен - "First Man: A Life Of Neil A. Armstrong", разказваща за историческата мисия на НАСА, чрез която човек за първи път стъпи на Луната. А името на този човек е Нийл Армстронг.

Variety посочва, че филмът "ще изследва жертвите и цената, както на Армстронг, така и на Америка, за да бъде осъществена една от най-опасните мисии в историята".

В "La La Land" Райън Гослинг и Деймиън Шазел определено показаха, че са солиден екип. Филмът вече "обра" голям брой номинации за "Златен глобус", като той се очертава и като един от големите играчи на следващите награди "Оскар". В "La La Land" Гослинг си партнира с прекрасната Ема Стоун.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар