Рут Колева отново погали слуха ни с официално видео към песента "Still as Far". Парчето е част от саундтрака на късометражния български филм SEEN, който представя поглед върху начина, по който модерните технологии променят начина, по който общуваме и живеем.

Музиката и аранжиментът на песента са дело на Боян Христов, докато Тодор Ковачев от Innerglow е автор на текста. Режисьори на видеото към "Still as Far" са Николай Драганов и Петър Бояджиев. Именно те двамата са и автори на късометражния филм без реплики SEEN, за който бе пусната и кампания за подкрепа в платформата Indiegogo. Участие в късометражната лента взимат Рая Пеева, Владимир Зомбори, Петко Венелинов, Мина Маркова и други.

Видеото на "Still as Far" на Рут Колева засяга темата за отговорното шофиране и рисковете от това да използваме своя смартфон, докато управляваме автомобилите си. Клипът включва кадри от SEEN, но показва и самата Рут в ролята на човек, който използва телефона си, докато шофира. А както виждаме в смаия край на видеото, това понякога приключва по възможно най-лошия начин.

Статистиките са жестоки. Данните показват, че от началото на годината до месец август, в България е имало 750 катастрофи, причинени изцяло от разсейване на водачите. Не е тайна, че инцидентите на пътя са сред водещите причинители на смърт у нас.

Надяваме се, че това видео на Рут Колева ще накара повече хора да се замислят по този важен въпрос.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар