Холивудската звезда Ръсел Кроу призна, че е бил съвсем близо до това да изиграе ролята на Арагорн във филмите по "Властелинът на пръстените". Той направи признанието по време на разговор с известния радиоводещ Хауърд Стърн.

Както добре знаем, ролята на Арагорн във филмите на Питър Джаксън бе изиграна от Виго Мортенсен. Оказва се обаче, че Ръсел Кроу е бил първи избор на продуцентите на лентата.

Интервюирайки звездата от "Гладиатор", Хауърд Стърн го попита, дали е вярно, че му е била предложена ролята на Арагорн. Също така, той попита дали е истина, че на Кроу са били предложени десет процента от брутните приходи на продукцията, което се равнява на около 100 милиона долара.

Новозеландският актьор призна, че всичко това е вярно. Той добави, че е отказал ролята главно защото е усетил, че режисьорът Питър Джаксън не го желае истински във филмите му. Той е провел телефонен разговор с Джаксън и е усетил колебанията в гласа му, съобщава Ko4.bg.

"Не мисля, че Питър Джаксън истински ме искаше във филма", призна Кроу, добавяйки: "Той бе принуден да говори с мен, защото имаше момент, в който всеки ме искаше да играя във всичко."

"Разговарях с Питър Джаксън по телефона и си мислех - "Не мисля, че той дори е наясно с всичко, което съм направил." Инстинктът ми подсказваше, че той иска някого друг във филма. Оказа се, че това е Виго. Той бе прав да наеме актьора, когото искаше", добави Ръсел Кроу.

Съвсем скоро феновете на "Властелинът на пръстените" ще бъдат зарадвани от нов масивен сериал, част от вселената на Дж. Р.Р. Толкин. Продукцията ще бъде разработена от Amazon и ще бъде най-скъпият сериал, създаван досега в историята.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар