След двете рекордно разпродадени дати през ноември 2016 г. и големия интерес на феновете, Терминал 1 отново има удоволствието да обяви, че ще бъде домакин на екслузивното шоу на Руши Видинлиев.

Датата е 16 март 2017 /четвъртък/ и за нея поп изпълнителят и лайв бандата му подготвят няколко съвсем нови акцента в програмата, включително звездно гост-включване. Ще има и други приятни изненади, както и различни съпорт актове. Детайлите предстоят.

Билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg, като броят им този път е ограничен само до 400 и се препоръчва ранното закупуване.

През ноември 2016 една от знаковите фигури на беге попа от началото на века се появи за първи път на сцена след 8-годишна пауза по покана на софийския клуб Терминал 1. Шоуто разпродаде две дати, всяка в рамките на денонощие. Огромното вълнение на публиката преди концерите се оправда, разбира се, напълно. Освен хитове на Руши (Ти беше, Онзи, Il Ritmo Del Mio Cuore), чухме на живо и специално подбрани кавъри (Bang Bang!, Get Ur Freak On). И всичко се върна! За уникалната атмосфера в препълнения клуб се погрижиха както супер феновете, така и супер талантливите музиканти Иво Чалъков (Ape Men, Gravity Co.) – китари,  Васил Вутев (Soulization) (D2, Dayo, Kan Wakan) – барабани, Елена Сиракова и Катя Кръстева – беквокали.

Извън музикалната кариера, преди няколко години Руши завърши магистърска програма за късометражно кино в Ню Йорк, снима реклами, видеоклипове за други артисти, като актьор участва в различни игрални филми. За ролята си в „Цветът на хамелеона“ през 2013-а година Руши получава награда за „Най-добър актьор“ от Българската филмова академия.

Билетите за концерта на 16 март в Терминал 1 вече се предлагат в мрежата на Eventim.bg - на цени от 30 лв. на предварителна продажба, както и на самата дата и на място.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар