Всички познаваме добре Емилия Кларк в ролята на Денерис Таргариен от касовия сериал на HBO "Игра на тронове". Тя е красива, гореща, понякога безмилостна и има цели три дракона, с които един ден може да завладее Седемте кралства. Но както при всеки друг именит актьор или актриса в голямо шоу, тя също си има дубльор, който й помага при заснемането на определен тип сцени. Нейното име е Роузи Мак.

MTM5NTIxOTIyNjg0NjkxODg5

И докато вече стотици хиляди мъже по цялата планета въздишат по Емилия Кларк, и то - с пълно право, не можем да отречем, че и Роузи Мак е не по-малко прелестна от оригиналната Халееси, която всички познаваме.

ad_166520653

Все още ли мислите, че преувеличаваме?

agaga

В своя Instagram Роузи пише, че освен актриса е и певица, макар да признаваме, че никога през живота си не сме я чували да пее. Освен това, тя се определя и като "девица до брака", за което вече абсолютно не й вярваме!

Заедно с Емилия Кларк - оригиналната Денерис
Заедно с Емилия Кларк - оригиналната Денерис

Малко коса, малко грим, малко грижи от страна екипа - и "пуф", вече си имаме още една Денерис!

Всъщност досега колко от вас знаеха, че Емилия Кларк ползва дубльор на снимачната площадка на "Игра на тронове"? Тогава можем да приемем, че гримьорите и екипът на шоуто действително са свършили добра работа.

Getting my #Daenerys look done ?

A photo posted by Rosiemac (@rosiemacc) on

Халееси, ти ли си това?

Miss #Khaleesi Mac In the caravan getting ready for #DaznakPit

A photo posted by Rosiemac (@rosiemacc) on

Както може би предполагате, Емилия Кларк не е единствената от екипа на шоуто, която ползва дубльор:

Железният трон определено й отива, не мислите ли?

Look what i found ?? #Throne #GameOfThrones #lovedaenerys #TeamKhaleesi #queenofthrones

A photo posted by Rosiemac (@rosiemacc) on


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар