Ронда Раузи за Pantene: Strong is beautiful


На 30 декември най-известната жена-боец на планетата Ронда Раузи ще се завърне в Октагона на UFC, изправяйки се срещу настоящата шампионка на организацията в категория "петел" Аманда Нунес. Ако успее да спечели срещу Нунес, Ронда отново ще си върне шампионския пояс, загубен срещу Холи Холм в края на миналата година.

И докато се подготвя усилено за срещата с "The Lioness", Ронда взе участие в нова реклама за Pantene под мотото "strong is beautiful".

Концепцията на проекта е ясна - да промени начина, по който виждаме красотата. Че красотата не е единствено безупречната фигура и външен вид, които всички приемаме за нейна безспорна проекция. Че красотата може да бъде фитнес, амбиция, работна етика и самочувствие. Че красотата може да бъде сила.

Във видеото за Pantene можем да видим Ронда Раузи по два коренно различни начина - в ролята на боец, и в ролята на модел, където косата й е просто перфектна. Две тотално различни визии, предоставени ни от една уверена и силна жена.

"Горда съм да си партнирам с Pantene, защото заедно можем да покажем, колко красиви могат да бъдат силните жени. Не ме мразете, защото съм силна", написа Ронда в своя Instragram.

И сме абсолютно съгласни. Време е да признаем, че красотата идва под различни форми, като е напълно излишно да я поставяме в рамките на стереотип. А Ронда Раузи е една красива жена, макар и не в класическия и общоприет смисъл на думата. Но и точно там е въпросът - че нямаме нужда от такъв. #strongisbeautiful


VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни