Най-голямата звезда на UFC сред дамите Ронда Раузи напомни за себе си, взимайки участие в чисто нова реклама на Reebok, означена с хаштага #PerfectNever.

Раузи не е стъпвала в Окгатона на UFC от 15 ноември 2015 година. когато по шокиращ начин бе нокаутирана от Холи Холм, губейки титлата си и записвайки първо поражение в професионалната си ММА кариера. До този момент Ронда бе с актив от 12 победи и нито едно поражение.

И докато все още никой не знае кога точно Ронда Раузи ще се завърне в действие, 29-годишната американка взе участие в нова реклама на Reebok, казваща ни, че невинаги е добре да бъдеш "перфектен".

"Перфектните никога не са наистина тествани. На перфектните никога не им се налага да запушат устите на критиците си. Перфектните никога не получават шанс за изкупление. Така че, да. Напълно окей съм да не съм перфектна", ни казва Ронда във видеото, а думите й могат да бъдат тълкувани по много начини, включително и правейки се връзка със загубата й от Холи Холм и всичко, което последва след нея.

Президентът на UFC Дана Уайт вече потвърди, че още при завръщането си Ронда ще получи шанс да си върне титлата при дамите. В момента шампионският пояс е в притежание на Аманда Нунес, която само преди няколко дни го спечели след нокаут над досегашната шампионка Миша Тейт.

tumblr_nsiwuxknHK1s3y9slo1_500

Иначе няма никакъв спор, че Ронда Раузи е едно от най-разпознаваемите лица на UFC и бойните спортове за настоящия момент.

"Rowdy" Раузи вече може да се похвали с огромен брой фотосесии, участия в реклами и шоу програми, сред които дори атрактивно появяване в платен турнир на Световната федерация по кеч. Бившата състезателка по джудо дори успя да пробие и в киното, снимайки се в касови ленти като "Непобедимите 3", "Бързи и яростни 7" и "Антураж". Много от феновете на ММА пък са на мнение, че именно тези странични ангажименти на Раузи са довели и до загубата й на концентрация, и следователно - поражението от Холи Холм в края на миналата година.

В рекламата на Reebok обаче тя говори за изкупление, а ние сме напълно сигурни, че рано или късно, Ронда ще потърси такова. И ще го намери.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар