Стана ни горещо. Много, много горещо.

Но си имаме и основателна причина за това, а именно - фотосесията на Кристиано Роналдо и Алесандра Амброзио за GQ.

Една от най-популярните футболни звезди на планетата обедини сили със супермодела и ангел на Victoria's Secret, като двамата ни поднесоха много красота, сексапил и нагледни примери за перфектно изваяни тела. И от двете страни.

christiano-ronaldo-gq-0216-2

Както Кристиано, така и Алесандра не се притесняват да покажат перфектните си тела, а и честно казано, защо биха изпитвали каквито и да е притеснения? Просто ги вижте...

christiano-ronaldo-gq-0216-3

През този месец нападателят на Реал Мадрид не успя да спечели своята четвърта "Златна топка", но ако вярваме на слуховете, той е сладко утешаван от датския модел Мая Дарвинг.

christiano-ronaldo-gq-0216-1

Пред GQ португалецът споделя, че не изключва и вероятността да заиграе в американската Мейджър Лийг Сокър някой ден. "Може би в бъдеще ще имам добър шанс да играя в Америка. Никога не се знае, но определено е нещо интересно. Разбира се, че го обмислям, защото футболът в Америка става все по-добър. Смятам, че някой ден това би било възможно".

christiano-ronaldo-gq-0216-4

На една от фотографиите Роналдо позира и с модел от собствената си линия за бельо, брандирана с неговите инициали и любимия му номер - CR7.

christiano-ronaldo-gq-0216-5

За Алесандра Амброзио пък е излишно да говорим. Тя е една от малкото жени на планетата, които имат честта да се наричат ангели на Victoria's Secret. Какво по-голямо признание за един модел?

christiano-ronaldo-gq-0216-6

Прекрасни са. Насладете им се.

christiano-ronaldo-gq-0216-7

И отново:

christiano-ronaldo-gq-0216-8

 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар