Живата легенда на джаз, фънк и соул звученето Рой Айерс за първи път у нас.

Феновете на качестваната фънк и соул музика определено ще трябва да се насочат към Sofia Live Club на 12 ноември, защото у нас пристига една от големите легенди на тези жанрове - Рой Айерс. Той пристига у нас по покана на Reel Feel.

Когато говорим за Рон Айерс, лесно можем да го наречем същински ветеран и пионер в джаза, фънка и нео соула. Виртуозен вибрафионист, вокалист, композитор и продуцент, Айерс е всестранно развита личност в музикално отношение. Не е никак случайно, че именно той е един от най-семплираните артисти в днешно време, редом с друга голяма легенда - Джеймс Браун.

Когато говорим за хората, чиято музикална кариера Рон Айерс е повлиял, списъкът е изключително дълъг. Можем обаче да споменем имена като 2Pac, The Roots, Erykah Badu, Mary J Blige, A Tribe Called Quest и много, много други. Сред най-обичаните му парчета се нареждат Everybody Loves The Sunshine, Searchin, We Live In Brooklyn Baby, Daylight, Coffy Is The Color.

Билетите за тази специална меломанска вечер са на цена от 35 лв. в OMV и мрежата на Eventim и влизат в продажба от 11:00 ч. на 11.10. Началото е предвидено за 21:00 ч., а вратите отварят в 20:00 ч.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар