Вече спокойно можем да кажем, че "Rogue One: История от Междузвездни войни" е напълно успешен проект. След като си спечели любовта на фенове и критици, филмът на Гарет Едуардс пожъна страхотен успех и в световния бокс офис. "Rogue One" заплени и всички членове на нашия екип, като честно казано, така и не чухме някой да се е оплакал от филма.

А ако и останалите спиноф филми от вселената на "Междузвездни войни" са толкова добри, то нямаме против да има и още, и още. Сега следва да видим какво ще свършат от "Дисни" с Епизод VIII, а след това следва и филма за Хан Соло. Повече за него можете да научите тук.

Както при всяка друга лента, във финалната версия на "Rogue One" не попаднаха не малко кадри, които Гарет Едуардс и неговият екип заснеха.

Не малко сцени от трейлърите, тийзърите и промотата на филма изобщо не попаднаха в неговата финална версия, за което най-съществен принос има и неговият главен редактор Ваши Недомански.

Сега обаче можем да се насладим именно на всички тези кадри, които бяха "изрязани" от филма, събрани в рамките на едно-единствено видео.

Пожелаваме ви приятно гледане!

ROGUE ONE - 46 SHOTS NOT IN THE FINAL FILM from Vashi Nedomansky on Vimeo.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар