Напрежението е покорило феновете на Елтън Джон, които очакват премиерата на биографичния му филм "Рокетмен". Лентата твори история, защото за първи път голямо студио ще представи мъжка гей сцена. Филмът вече дебютира на големия кино фестивал в Кан, а през лятото на тази година ще можем да го гледаме и в салоните по цял свят.

"Рокетмен", който е продуциран от Paramount Pictures, показва детайли за връзката между сър Елтън Джон и неговия мениджър Джон Рийд, изигран от Ричард Мадън ("Игра на тронове").

Добре известно е, че в миналото в Холивуд са се избягвали сцени, които да включват интимни сцени между мъже. Този път обаче се чупят добре познатите граници.

Биографичният филм за Фреди Меркюри "Бохемска рапсодия" бе критикуван, че показва предимно сексуални сцени с Фреди Меркюри и любовницата му от женски пол. Това караше феновете да се притесняват, че сцените между сър Елтън и Джон Рийд в "Рокетмен" ще бъдат заличени.

Това притеснение все пак ще се окаже излишно. Тарън Еджъртън споделя пред Hollywood Reporter, че според него целувката между мъже не е по-малко привлекателна от тези между мъж и жена.

"Рокетмен" е базиран върху живота на легендарния певец, пианист и композитор сър Елтън Джон. Британецът е един от най-продаваните и известни музикални артисти в света.

В трейлъра на филма гласът на Ричард Мадън разказва, че има етапи в живота на рок звездата, който го оформят като личност. Като всяка една личност и Елтън Джон има тъмнина в себе си, а филмът позволява да усетим тъмнината, сякаш тя е част от нас.

Афродита Дурмишева

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар