Култовият режисьор Робърт Родригес се присъединява към вселената на Междузвездни войни. Американският творец, който стои зад масивни проекти като "Десперадо", "Град на греха" и "От здрач до зори", ще режисира поне един епизод от предстоящия втори сезон на "Мандалорецът".

"Мандалорецът" е сериал на Disney+ от света на "Междузвездни войни", където действието се развива след събитията от Епизод VI на сагата "Завръщането на джедаите". Шоуто е създадено от Джон Фаврьо, а в главната роля е Педро Паскал. Сред режисьорите на първия сезон бяха Дейв Филони, Дебора Чоу и небезизвестният Тайка Уайтити. Дебютният сезон на "Мандалорецът" се радваше на страхотен рейтинг и одобрение на критиците, като съвсем очаквано шоуто бе подновено и за втори сезон. Такъв се очаква да видим до края на годината в платформата Disney+.

 

Редица медии вече съобщиха, че Робърт Родригес ще режисира "поне един" от епизодите във втори сезон на "Мандалорецът". Познавайки работата му, ние се надяваме да бъде повече от един, разбира се.

Иначе към актьорския каст на шоуто се присъединява и друго познато лице - актрисата Росарио Доусън. Очаква се тя да влезе в ролята на Асока Тано - ученичка на Анакин Скайуокър и герой от Войната на клонираните. Самата тя вече е работила заедно с Робърт Родригес в проекта "Град на греха".

По първоначални планове втори сезон на "Мандалорецът" трябва да дебютира в платформата на Disney+ през октомври, но това вече далеч не е сигурно, имайки предвид моментата обстановка в света.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар