Първи поглед над Робърт Патинсън като Батман


Робърт Патинсън е новият Брус Уейн, а режисьорът на следващия филм за Батман Мат Рийвс показа първи кадри на актьора с култовия костюм на Тъмния рицар. Рийвс пусна кадрите в социалните мрежи, посочвайки, че те са направени по време на тестови снимки в студиото.

И понеже знаем, че сте нетърпеливи да ги видите, ето:

Робърт Патинсън поема ролята на Батман от Бен Афлек, който окончателно се оттегли от ангажиментите си във вселената на DC. Така Патинсън поема по стъпките на имена като Крисчън Бейл, Джордж Клууни, Майкъл Кийтън и Вал Килмър, които също са влизали в обувките на Брус Уейн. Следващият филм за Тъмния рицар ще даде едно свежо начало на филмите за Батман, а за режисьор на проекта бе избран американецът Мат Рийвс ("Кловърфийлд", "Зората на планетата на маймуните").

Следващият филм за Батман ще носи името The Batman и се очаква да дебютира на голям екран на 25 юни 2021 година.

Актьорският състав на лентата определено прави впечатление. Освен Робърт Патинсън, участие във филма ще вземат половин дузина известни имена от Холивуд. Колин Фарел ще влезе в ролята на Озуълд "Пингвина" Кобълпот, докато Пол Дейно ще се превъплъти в Гатанката. Зоуи Кравиц ще сложи костюма на Жената котка, а Анди Съркис ще бъде Алфред - икономът и най-близък човек на Брус Уейн след убийството на родителите му. Участие във филма ще вземе и Джефри Райт от "Западен свят", който ще изиграе ролята на комисар Джим Гордън от полицията на Готъм.

За последно видяхме Батман на кино екран през 2017 година, когато излезе "Лигата на справедливостта". Тогава ролята все още бе на Бен Афлек, който трябваше да режисира и играе в още поне един филм за култовия супергерой на DC. Тези планове обаче пропаднаха, а Афлек се оттегли от проекта.

DC и Warner Bros. планират три филма за супергерои през 2021 година. Освен новата лента за Батман, ще видим също римейка на "Отряд самоубийци" от режисьора Джеймс Гън и дебюта на Дуейн Джонсън в супергеройския жанр с "Черния Адам".

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни