Новините, че Робърт Патинсън е новият Батман, разтърсиха света, но бившият режисьор на Джеймс Бонд 25 Дани Бойл вече има ясна визия за ролята на звездата от "Хари Потър". Бойл вярва, че Патинсън ще бъде перфектен като следващия агент 007.

Наскоро режисьорът разговаря с The Guardian за новия си филм "Вчера". Интересното е, че режисьорът на "Беднякът милионер" призна, че е изключително впечатлен от представянето на Патинсън във филма High Life. Той смята, че актьорът може да поеме ролята на британския шпионин.

"Беше много странно, защото седях там и си мислех: "О, Боже, трябва да накарат Патинсън да бъде следващия Бонд", каза Бойл. Той дори посочи, че звездата от Twilight е в подходящата възраст да играе 007.

"Трябва да е на 30 години. На колко години беше Конъри? Той е готов", каза Бойл.

Това със сигурност е странна идея за някои, но Дани Бойл е силно убеден, че Патинсън е актьорът, който е перфектен за следващия Джеймс Бонд. В крайна сметка, ако той е избран да играе Батман в предстоящия филм на Мат Рийвс, Патинсън не би трябвало да има затруднения да стане новия 007.

Въпреки, че Дани Бойл е убеден, че Робърт Патинсън трябва да е новия Джеймс Бонд, има друг млад актьор, който е “на опашката” да замени Даниел Крейг. По-рано беше съобщено, че звездата от Игра на тронове Ричард Мадън се взима под въпрос за ролята.

Ще бъде интересно да видим Робърт Патинсън в тези интересни и по-сложи превъплъщения, тъй като ролята му в "Здрач" не му донесе много активи сред киноманите, но това беше и коренно различен жанр поредица. 

Автор

По призвание: създател на полезно и креативно съдържание. По образование: културолог. По душа: любящ кучкар. Обичам хубавите дебели книги, ароматните крафт бири, някоя и друга нова игра.

Напишете коментар