Вчера се навършиха 73 години от рождението на Робърт Де Ниро - един от най-великите актьори на всички времена. Роден и израснал в Ню Йорк, а в последствие и участвал в някои от най-великите ленти, посветени на Голямата ябълка в историята на кино индустрията, Де Ниро завинаги остави своя отпечатък върху седмото изкуство.

И ако филмите в залеза на неговата кариера са далеч от впечатляващи, никой не може да отнеме на Де Ниро култови негови роли в продукции като "Кръстникът", "Добри момчета", "Разяреният бик", "Шофьор на такси", "Казино", "Зли улици", "Ловецът на елени", "Нос страх", "Кралят на комедията", "Жега" и други. Класиките в биографията на Де Ниро следват една след друга, като не е случайно, че и до днес той има репутацията на един от най-великите в историята на кино изкуството.

raging-bull

"Прекарах обедната си почивка в един гроб по време на снимките на „Кървава майка” (1970). Когато си по-млад, ти се струва, че трябва да правиш такива неща, за да влезеш в роля. Когато остарееш малко, ставаш по-уверен в себе си и по-малко краен – и пак можеш да постигнеш същия резултат."

"Времето върви. Така че, каквото и да се каните да направите, направете го. Веднага. Не чакайте."

"Винаги казвам на актьорите, които отиват на кастинг – не се страхувайте да правите това, което ви диктуват инстинктите! Дори да не получите ролята, хората ще ви забележат."

tumblr_m13sgo6EEL1rnseozo1_1280

"Мисля, че в Холивуд има класова система. Актьорите са като пациенти, но истината е, че те ръководят лудницата."

"Едно от най-хубавите неща на актьорската професия е, че ти позволява да изживееш живота на други хора, без да се налага да платиш цената за това."

"Парите правят живота по-лесен. Ако имате късмета да ги притежавате, значи имате късмет."

Goodfellas2

"Най-трудното нещо на славата е, че хората винаги са мили с теб."

"Няма нищо по-иронично и противоречиво от самия живот."

"Има три вида хора - част от проблема, част от пейзажа и част от решението."

"Важно е да не демонстрираш. Хората не се стремят да покажат чувствата си, стремят се да ги скрият."

"Ако това е правилният стол, няма да отнеме много време за да се почувстваш комфортно в него."

"Ще имаш време за почивка когато си мъртъв."

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар