Поп кралицата Риана отново намери начин да накара светът да говори за нея. Този път шоколадовата красавица от Барбадос свали дрехите за ноемврийския брой на Vanity Fair, за което, естествено, ние нямаме нищо, ама нищо напротив.

Автор на горещата фотосесия е световно известният фотограф Ани Лейбовиц, като снимките бяха направени в кубинската столица Хавана.

2

Пред Vanity Fair Риана споделя, че свалките за една нощ никога не са били предпочитан от нея начин за сексуални контакти с мъже.

"Ако исках, можех напълно да правя това", споделя тя. "Но на следващата сутрин ще се чувствам като нищо. Всичко би било някак празно. Когато обичаш някого, тогава е различно".

3

Поп кралицата споделя и какво търси в един мъж. "Струва ми се, че в днешно време мъжете се страхуват да бъдат мъже. По някакъв начин те мислят, че да си истински мъж означава да си мухльо. Че ако дръпнеш стола за една дама, това означава, че не си истински мъж. Това е сбъркано. Мъжете не искат да бъдат джентълмени, защото смятат, че това ги прави да изглеждат слаби".

4

Риана добавя: "Много момичета се примиряват с това, но аз не съм една от тях. Ако трябва, ще чакам и завинаги. Надявам се на повече, отколкото тези мъже могат да ми предложат. Заради това и скоро не съм правила секс, нито пък съм се срещала с някого", откровена е тя.

5

Поп дивата говори и за бурната си връзка с Крис Браун, който дори влезе в съда заради побой над нея. "Понякога просто трябва да си тръгнеш. Не мразя Крис. Винаги ще ме е грижа за него. Докато не умра. Не сме приятели, но и не сме врагове. В момента не поддържаме кой знае колко връзка".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар