Всяка фотосесия на Риана е истинско събитие. 31-годишната поп звезда е толкова вълнуваща, че каквото и да решат да направят с нея стилистите, се получава отличен резултат.

След като преди броени дни разбрахме, че Рири вече е най-богатата певица в света, сега я гледаме и в супер секси фотосесия за изданието Interview Magazine.

Риана
Interview Magazine

Давайки интервю пред актрисата Сара Полсън, с която си партнираше във филма Ocean's 8, Риана говори за работата, любовта, фенството и че всъщност е една наистина срамежлива жена.

Риана
Interview Magazine

Рири споделя, че в последно време е осъзнала нещо важно, а именно - че всеки човек трябва да заделя време и за самия себе си. И че работата не е всичко. "Едва в последните няколко години започнах да осъзнавам, че трябва да отделяш време за себе си. Че психическото ти здраве зависи от това. Ако не си щастлив, то няма да си щастлив дори тогава, когато правиш нещата, които ти носят щастие."

Риана
Interview Magazine

Рири добавя, че критиките никога не са ѝ влияели, защото тя е възпитана по подобен начин от родителите си. "Винаги съм имала дебела кожа по отношение на критиките. Дори и като малко момиче. Това е изцяло заради родителите ми, които никога не са се опитвали да ме крият от света."

Можете ли да повярвате, че Риана всъщност е... срамежлива? Самата тя обаче го признава. "Хората не знаят, че съм срамежлива... Тъй като някакси се преструвам, че това не се случва, хората считат, че съм уверена. Но аз съм толкова срамежлива, че дори не искам да знаете, че съм такава."

Риана
Interview Magazine

Всеки има своя собствен сутрешен ритуал. Поне при Рири, сутрешният ритуал се изразява в молитва. "Първото нещо, което правя сутрин, е да се помоля. Освен ако не ми се пишка или нещо такова... Винаги се опитвам да стартирам деня си с нещо подобно."

В момента Риана е в романтична връзка със саудитския бизнесмен Хасан Джамел. Попитана с кого се среща в момента, тя отвръща: "Проверете в Google."

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар