Поп иконата Риана вече работи по деветия си студиен албум. Рири разкри в интервю пред The Cut, че сериозно ангажиран с проекта е един от най-успешните продуценти на нашето време Фарел Уилямс.

Последният засега студиен албум на Риана - Anti, излезе през 2016 година. През последните години певицата се отдаде на различни проекти, участвайки в няколко филмови продукции и работейки по собствените си брандове от света на модата и бюти индустрията.

Попитана как възнамерява да прекара деня на влюбените Св. Валентин, красавицата от Барбадос отговори: "Ще бъда в студиото. Всъщност съм доста развълнувана. Не мога да кажа с кого работя, но това е човек, с когото отдавна исках да работя".

Все пак "притисната" да разкрие кой е този човек, Риана се пречупи и разкри: "Окей, ще ви кажа. Това е Фарел."

 

Преди време Рири разкри, че няма нищо против да "измъчва" феновете си, карайки ги да очакват дълго всеки следващ нейн албум.

"Обичам малко да измъчвам феновете си... Е, те също ме измъчват, тъй че аз просто им го връщам!"

На този етап не знаем кой знае колко детайли за следващия студиен запис на Рири. Дочухме обаче, че е много вероятно следващият ѝ албум да бъде силно повлиян от музикални жанрове като денсхол и реге.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар