Предстоящият трети сезон на After Life ще бъде и финален, но британският сценарист и актьор Рики Джървейс е готов с идея за нов проект. Той отново ще бъде създаден за стрийминг платформата Netflix, както самият той потвърди.

Мрачната комедия After Life на Джървейс се превърна в истински хит, като първите два сезона на шоуто са сред най-обичаните продукции в каталога на Netflix. Сериалът разказва за британски журналист в малък вестник, който губи съпругата си, а с това и смисъла на живота си.

Говорейки пред LADbible, Джървейс разкри: "Вече имам идея за следващото нещо, върху което ще работя. Netflix вече потвърдиха, че искат да го направим. Все още не съм започнал да пиша, но им разкрих идеята си".

Относно предстоящия трети сезон на After Life, Рики Джървейс заяви: "Винаги съм смятал, че можем да направим и трети сезон, но исках да видя какво ще се случи. От Netflix се обадиха и ми казаха - "Мислим, че трябва да направиш и трети сезон". Отговорих им - "Ами, добре, но истината е, че вече започнах".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар