Миналата година Риана бе обявена за рекламно лице на Dior - стъпка, която самата тя определи като "голяма работа". И определено е такава, защото певицата се превърна в първата чернокожа жена, която позира за историческия лейбъл. Не е никак малко, нали?

А сега партньорството ѝ с модния гигант продължава. Защото явно и двете страни чувстват, че това са направили правилния избор. Не че някога сме се съмнявали в това.

В профила си в Instagram РиРи качи няколко кадъра, които предстои да бъдат публикувани в Dior Magazine. Те са дело на фотографа Крейг МакДийн и представят "лошото момиче" от Барбадос с два различни тоалета на лейбъла.

Последните пък напълно отговарят на стила на badgalriri. Т.е. прозрачни, изрязани или казано с една дума: провокативни. Точно каквато е и самата тя. Не се съмняваме, че от Dior са търсели именно този ефект, когато са ангажирали музикалната звезда. Тя отлично умее да прави силно впечатление, което пък е едно от най-важните неща в една рекламна кампания.

Подозираме, че това няма да бъде последният ангажимент на Риана за Dior, даже напротив. Колаборацията изглежда толкова успешна, че най-вероятно ще продължи и в бъдеще. Ние пък нямаме нищо против, защото определено ни харесва това, което виждаме. Добра работа!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар